Få hjälp genom healing

Varmt välkomna tillbaka hit till min blogg ännu en gång samt ett inlägg där jag hade tänkt mig att jag skulle ta och skriva ett par ord om det här med healing för er som befinner er i Uppsala med omnejd exempelvis! Det är ju nämligen så att jag själv befinner mig här i Uppsala och jag har många gånger skrivit om att jag använt mig av healing för att kunna må lite bättre i min vardag. För mig personligen så är det ju någonting som verkligen har fungerat och därför så känner jag mig helt såld på hela konceptet egentligen.

Hur som helst så har det ju varit rätt så många av er som har hört av er hit till mig på bloggen och även uttryckt ett visst intresse och nyfikenhet för det här med healing och det tycker jag verkligen är jättekul. Jag tycker absolut att healing är någonting som alla kan testa på någon gång i sitt liv och ibland så kan ju sådana här saker faktiskt överraska dig. För mig så har det som sagt verkligen fungerat jättebra, men i början så var jag ju faktiskt inte så öppen för det förens min vän rekommenderade att jag skulle vända mig till någon vid namn Helene Lilja. Det är alltså hos henne som jag har fått min healing och jag kan därför här idag varmt rekommendera att även ni tar och kikar lite närmare på henne och hennes behandlingar ifall ni nu då känner er intresserade av detta. Nu så ska jag dock inte babbla på så himla mycket mer, men jag hoppas ändå på att ni kommer att kunna få den hjälp som ni söker och att det även då blir hos Helene Lilja. Jag tycker nämligen absolut att hon är värd att uppmärksammas! Ha det nu så bra!