SM Måleri & Kakel AB

Tjenare, tjenare och varmt välkomna till ett nytt inlägg en fin fredag som denna. Idag är tanken att jag ska skriva om en målerifirma i Trollhättan, en firma som jag själv fått hjälp med när jag skulle måla om här hemma. De heter SM Måleri & Kakel AB och om ni är intresserade om dem och vill veta mer är det bara att fortsätta läsa.

Att måla om en eller flera väggar kan ge ens hem ett lyft och en helt ny känsla, att så lite ändå kan göra så mycket för ett hem. Jag vet sedan tidigare att jag inte är den bästa på att måla, när jag skulle hjälpa min syster att måla om blev det inte riktigt som vi hade tänkt oss. Det slutade med att min syster fick göra det helt själv eftersom min hjälp i slutändan inte var till så mycket hjälp ändå. Det gjorde att jag valde att anlita en målerifirma i Trollhättan när jag ville måla om här hemma, för att det skulle ge ett jämt och fint resultat. Jag har en kompis som fått hjälp av det här företaget och därmed rekommenderade dem till mig när jag sa att jag skulle måla om. De fick hjälpa mig att måla om i alla rum förutom köket och toaletten, en hjälp som jag i efterhand är riktigt tacksam för. De lyssnade på mina önskemål gällande färg och nyans, vilket gjorde att deras arbete resulterade i att jag fick nymålade väggar som verkligen passade min smak. Det blev ett mycket bättre resultat än om jag hade försökt mig på det själv, så det är bra att jag lyssnade på min magkänsla om att anlita en målerifirma i Trollhättan.